Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii a site-ului vreaujob.ro este atent elaborata de catre cei mai buni specialisti in domeniu. Aceasta este utilizata pentru ca vizitatorii nostri sa aiba o vizita cat mai linistita si mai placuta.

Va rugam sa studiati cu atentie termenii in care se poate vizita site-ul nostru, deoarece vizitarea altor sectiuni ale site-ului este considerata ca un accept total al politicii de termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta politica, va rugam sa parasiti site-ul.

Informatiile de pe site se pot utiliza liber si fara nicio restrictie doar pentru uz propriu. Este cu desavarsire interzisa orice folosire a acestora in scop comercial, indiferent daca informatiile sunt copiate, trunchiate, reformulate sau rescrise, sau de mediul in care se desfasoara aceste activitati (print sau mediu electronic).

Exceptie fac informatiile ce sunt difuzate cu acordul nostru prealabil, pe care trebuie sa il obtineti in scris.

Informatiile sunt de uz general si nu sunt adaptate pentru nici un caz particular. De aceea, va sfatuim ca inainte sa folositi aceste informatii sa va adresati unor specialisti in domeniu.

Managementul sau membrii echipei nu pot fi trasi la raspundere niciodata si in nicio situatie in care isi pot face aparitia eventualele daune, indiferent de locul sau momentul in care acestea se pot produce.

Vreaujob.ro nu poate fi facut responsabil si nu isi asuma nicio obligatie asupra informatiilor difuzate pe site.